EESTI
RAAMATUPIDAJATE
KOGU

Avalduste vastuvõtt tase 5 ja tase 6 kutseeksamitele kestab 01. märtsist - 22. aprillini 2024 kell 18.00 (arved väljastame aprillis 2024).
Juhtivraamatupidaja, tase 7 kutseeksamid toimuvad üks kord aastas (sügisel) ning avalduste vastuvõtt algab 19. augustist.
 
Kellele ja miks on kutset vaja?
Inimene, kes tegutseb raamatupidajana, peab omama kutsetunnistust – see on raamatupidaja kvaliteedimärk! Üldjuhul me eelistame ju ikkagi käia arsti juures, kellel on vastav arstilitsents. Alternatiivsete võimaluste poole pöördume siis, kui oleme tavameditsiinis pettunud või tahame suuremaid riske võtta. Nii peaksid ka ettevõtte teenindamise ja nõustamisega tegelema kutsetunnistusega raamatupidajad.
 
Kutse taotlemise eeltingimused ja muu vajaliku info leiad meie kodulehekülje alateema alt KUTSEEKSAMID
 
Kui soovid oma teadmisi eksami eel täiendada, siis tutvu Eesti Raamatupidajate Kogu poolt korraldatavate veebiseminaridega alateema alt KOOLITUSED või soeta mõni Sinu jaoks oluline teema JÄRELVAATAMISENA.
 
Täiendav info kutseeksamite kohta: See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.või tel. 5645 6566 (kutsekoordinaator Annely Tammai)