EESTI
RAAMATUPIDAJATE
KOGU

Hea ERK liige!

Taas on kätte jõudmas see aeg aastas, kus on põhjust igapäevatööst -ja rutiinist välja pugeda ning tulla kohtuma oma kolleegidega lähemalt ja kaugemalt!

Seekord kohtume sümboolselt Eestimaa südames ehk Paides.

 

Oled oodatud neljapäeval, 21. märtsil 2024 Wittensteini Tegevusmuuseumisse/ Ajakeskusesse, kuhu oleme ühildanud kohtumisrõõmu, uued teadmised teabepäeva näol, mõnusa silmiavardava ringkäigu Wittensteini Tegevusmuuseumis/ Ajakeskuses ning loomulikult ERK üldkoosoleku koos uue nõukoja valimisega.

Meie päev algab kell 10:45 kogunemisega just Tegevusmuuseumis (Tallinna mnt 9/11), kus ootab Sind hommikune tervituskohv ning tunnustatud koolitaja Andero Teras, kes annab häid nõuandeid ja soovitusi teemal “Kuidas hoida ajas oma töövõimet?"

Koolitus pakub palju selgitusi, soovitusi, nõuandeid ja elulisi näiteid, kuidas suurendada oma efektiivsust ja töösooritust. Lisaks annab teadmisi ning selgitusi ajuteadusest, mõtlemispsühholoogiast, vaimsest tervisest ja positiivsest psühholoogiast, mis aitavad mõista, kuidas inimpsüühika töötab. Läbi näidete tekib arusaam, kuidas tagada enda motiveeritus, töövõime ja psühholoogiline heaolu ka keerulistel ja pingelistel aegadel. Lisaks proovime aru saada, kas küsimus on ajakasutuses ja ajas või hoopis märksõnades nagu “vaimne pingestatus ja kurnatus”, "psühholoogiline enesehoid", "ärevus" ja “muretsemise psühholoogia”. 

Peale koolitust kosutame keha lõunasöögiga ning siis on meil suurepärane võimalus osa saada ekskursioonist Wittensteini Tegevusmuuseumisse ja/või Ajakeskusesse (olenevalt osalejate arvust moodustatakse 2 gruppi). Wittenstein ise nimetab oma ringkäike rännakuteks, kuivõrd on tegemist erinevate ajastutega, mida ekskursiooni käigus tutvustatakse.

 

PÄEVAKAVA

Bussitransport on lisatasu eest. Edasi-tagasi sõidu hinnaks on 15€/in.

 

OSALUSTASU

Täispäeva pakett (2 kohvipausi, teabepäev, lõunasöök, ekskursioon, üldkoosolek) 119€ + km NB! Registreerimistähtaeg 15.03.2024

Pakett ekskursioon + kohvipaus + üldkoosolek 30€ + km

Ainult üldkoosolek kohapeal oma transpordiga (tasuta)

Ainult üldkoosolek zoomis (tasuta)

 

Ainult üldkoosolekul osalemine on tasuta ent siiski on vajalik registreerumine. Osaleda saab nii Zoomi teel kui ka kohale tulles. Kohale palume tulla oma transpordiga.

Ainult üldkoosolekule saab registreeruda kuni 18.03.2024. Hääletamiseks saadame täpse tehnilise informatsiooni hiljemalt 19.03.2024.

NB! Registreerumine kestab märgitud kuupäevadeni või kuni kohtade täitumiseni.

Registreerudes tee palun valik, kas tuled ERK bussiga või oma transpordiga. 

___________________________________________________________________________

Toimumise koht: Wittensteini Tegevusmuuseum /Ajakeskus

Parkimine: Paide linnas on parkimine tasuta. Kohti on nii Wittensteini Tegevusmuuseumi ees (Tallinna mnt 9), Tallinna mnt 6 asuva maja taga kui ka ca 100 meetrit eemal asuva kiriku juures. 

___________________________________________________________________________

ERK jätab endale õiguse teha päevakavas muudatusi.

Osalemisest loobumisest teatada kirjalikult e-postiaadressil: See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.. Loobumisest kirjalikult ette teatamisel vähemalt 30 päeva enne ürituse toimumise päeva – tagastatakse 75% osavõtutasust. Kui teatate kirjalikult mitteosalemisest vähem kui 30 päeva enne ürituse toimumist või mingil põhjusel jätate üritusele tulemata - peate osalustasu tasuma ja juba tasutud raha ei tagastata.

Küsimuste korral palume võtta ühendust tel. 5750 3733 või e-posti teel See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.

 

REGISTREERUMISEKS VAJUTA SIIA